Beställ föredrag om miljövänliga energilösningar!

Vad är skillnaden mellan solpaneler och solfångare? En hurdan värmepump passar för mitt hus?  Lönar det sig att isolera mera? Är vedeldning miljövänlig? Får pelletspannan plats i källaren?

Just nu är många husägare nyfikna på solpaneler och andra miljövänliga energilösningar. Allt fler vill göra sig av med den gamla oljepannan i källaren. Solfångare, värmepumpar och moderna vedpannor intresserar, men det råder brist på svenskspråkiga energirådgivare.

Natur och Miljö har inom ramen för kampanjen Solsvar intervjuat husägare och producerat artiklar och videor som presenterar miljövänliga sätt att producera egen el och värma sitt hus. Materialet är fritt tillgängligt på solsvar.fi.

Vi erbjuder nu föredraget Solsvar till föreningar och den fria bildningen hösten 2018. Tack vare våra sponsorer kan vi erbjuda föredraget helt gratis.

Föredragets längd är 30–60 minuter, beroende på arrangörens önskemål. Solsvarföredraget passar bra t.ex. som inledning på ett höstmöte. Det kan vara ett bra sätt att hitta en ny publik.

Beställaren har huvudansvaret för marknadsföring av föredraget, men vi hjälper till att sprida info bl.a. via webbsajten och vår sida på Facebook.

Låter det här intressant? Ta genast kontakt så berättar jag mera!

Anne Antman

solsvar(at)naturochmiljo.fi

tfn. 045 2700 316

 

FLER ARTIKLAR